4NG neemt Salesforce en Dynamics CRM specialist over

PossibilIT – met klanten als Tony Chocolonely, Talpa, Videoland en EO – is overgenomen door full-service digital agency 4NG. PossibilIT staat bekend om zijn specialisatie in subscription commerce oplossingen en expertise in CRM tooling als Dynamics en Salesforce.

Samen bouwen aan een full-service digital agency

De overname van PossibilIT is onderdeel van de groeistrategie van 4NG. Via het 4NG Fund voegt 4NG agencies, met een gespecalistische focus op de customer journey, toe aan de groep om een stevige positie in het Nederlandse landschap van agencies in te nemen.

4NG telt nu 120 digitale specialisten met locaties in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Met PossibilIT aan boord wordt de expertise set uitgebreid met subscription commerce en CRM tooling. Net zoals alle ondernemers die instappen in het 4NG Fund blijft Paul Vemer – eigenaar van PossibilIT – aan boord om mee te bouwen aan de toekomstvisie van 4NG.

Groeien door krachten te bundelen

Ton Renes – CEO 4NG Fund: “Met de overname van PossibilIT versterken we onze positie binnen het digitale landschap op CRM en subscription commerce. Dit is steeds vaker een integraal onderdeel van digitale platformen die wij ontwikkelen voor onze klanten. De expertise van PossibilIT kunnen wij direct inzetten in loyalty, chatbot en back-end projecten.”

Paul Vemer – eigenaar PossibilIT: “Wij zijn erg blij dat we onze krachten kunnen bundelen en de brug kunnen slaan tussen back-office en front-end. Door het grote klanten netwerk van 4NG verwachten wij een snellere groei te kunnen realiseren maar ook onze bestaande klanten beter te kunnen servicen door het integreren met de front office.”

Over 4NG Fund

De komende jaren zal de markt van digital agencies tegen een consolidatieslag aanlopen. 4NG is voornemend om stappen vooruit te maken en heeft de ambitie om te verdrievoudigen in omzet de komende 2 jaar.

Via het 4NG Fund is een M&A pad uitgestippeld met als doel ondernemers te laten participeren in de bouw aan een middelgroot tot groot Nederlands full-service digital agency. Meer informatie op www.4ng-fund.nl.

Over 4NG

4NG helpt met 120 experts bedrijven digitaal te groeien en professionaliseren. Binnen gebieden als Design & Technology, Data & Performance en Strategy werkt 4NG voor klanten als WWF, LeasePlan, Buma Stemra en Talpa.
4NG is als groep ontstaan vanuit het in 2002 opgerichte 4net interactive.

Veel bekeken pagina's

Lees meer over...

Een bureau draait op talent. Zo simpel is het. In ons groeipad zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent om onze teams uit te bouwen.

Bekijk onze 12 vacatures

4NG zoekt ondernemers die samen willen bouwen aan een full service digital agency, dat de komende jaren een significante positie gaat veroveren in de Nederlandse markt.

Bekijk de mogelijkheden

Contact

Meer weten over dit persbericht?